Nyheter

Här hittar Ni fler bilder och ett aktuellt nyhetsflöde

Nu är det dags att dra igång den 33:e yran och vi i Orsayrans styrelse hoppas att ni vill vara med och stödja Orsas största musikfest. Det är tack vare alla er som stöttat Orsayran på olika sätt (ekonomiskt, mentalt och med arbetsinsatser) som vi kan genomföra detta evenemang. Inför denna sommar hoppas vi därför på ett stöd och samarbete med er. Tillsammans bidrar vi till att skapa den folkfest som Orsayran är.

 

Inför yran 2017 erbjuder vi två olika nivåer av marknadsföring.

 

1.”Yr” 2000 kr (ink 400 kr moms). Gatumusikantfestival som består av 5 yror. I summan ingår även Er logga på vår hemsida och i vår tidning samt en sponsordekal eller flera.

 

2.”Yrare” 5000 kr (ink 1000 kr moms). Gatumusikantfestival som består av 5 yror. VIP-biljetter till en valfri musikantincheckning där mat, dryck samt mingel med musikanterna ingår. I summan ingår även Er logga på vår hemsida och i vår tidning samt en sponsordekal eller flera.

 

 

Om betalningen inkommer innan 15/5 2017 kan vi garantera att Ni får en liten blänkare eller logga i vår Yrtidning. Vill ni ha en egen annons i Yrtidningen går det bra att själv kontakta Pathos, tel 0250-40600 eller på info@pathosreklambyra.se

 

Bli medlem i Orsayran Ekonomisk Förening

Nytt År, Nya Medlemmar

Enligt våra nya stadgar tagna av Bolagsverket december 2016 kan vi erbjuda alla personer att bli medlem i Orsayran Ekonomisk Förening. Medlemsavgiften är i år 100 kronor och kan betalas via bankgiro 5961-7407 eller swish 1235528328. Era inbetalningar kommer att registreras och utgöra vår röstlängd inför kommande årsmöte. Vid inbetalning uppge namn och mailadress. All vår kontakt med medlemmar kommer att ske via e-mail. Nu ser vi fram mot en fantastisk sommar med 5 kanonyror.

Nyheter

Sveriges äldsta och största gatumusikfestival

Musikvärdar 2017

 

Allteftersom vi bokar in musikvärdar för sommaren 2017 kommer vi att lägga upp namn och en kort presentation av dem här.

 

Är du musiker och intresserad av att spela på yran?

Alla är välkomna och det är ingen föranmälan och vi tar emot vid vår incheckningsplats. Det är bara att komma och spela/sjunga på gatorna.

Musikvärdar Orsayran 2017

5 juli

 

 

12 juli

Putte Ollars

 

19 juli

Anders Strandberg

 

26 juli

Anders Olsson

 

2 augusti

Lisa Jöneberg

 

Korta beskrivningar kommer att läggas till allteftersom.

 

 

Aktiviteter för barn

Erikssons Tivoli har sina karuseller uppställda under onsdagskvällarna för att roa barn och deras föräldrar och det finns även popcorn, sockervadd och lotterier.

 

Vi har även liveunderhållning för barnen i anslutning till tivolit.

Program och tider kommer allteftersom. Kommer att finnas här.

Barnprogrammet Orsayran 2017

5 juli

Sagan om den lilla röda hönan och vetekornet.

 

12 juli

Gott och blandat med Bengt Kyllinge

 

19 juli

Sax å Fån

 

26 juli

Napplösa

 

2 augusti

 

 

 

 

Marknaden

Under eftermiddagen packar knallarna upp sina marknadsstånd och drar i gång kommersen på gatorna tillsammans med musikerna och publiken.

 

Vill Ni vara med som försäljare, kontakta oss så skickar vi information.

Följ oss

#orsayran

Cruising

Onsdagen 26 juli är det tjejcrusing

Swish

1235528328

Bankgiro

5961-7407

Copyright @ All Rights Reserved

Orsayran Ekonomisk Förening info@orsayran.se 073-804 55 04

Besöksadress: Kyrkogatan 5 Orsa webmaster: LoTTBo Konsult